Miksihän fingerfoodin mieltää niin vahvasti iltaruoaksi?? Syötiin tänään mökillä lounaaksi setti grillattuja kanansiipiä, makkaraa, jalopenopoppersseja ja tiikerirapuja salsadipin kanssa, mutta jotenkin oli sellainen tunne, että noin syntinen ruoka ei soveltunut päivänvalolla syötäväksi... No, rangaistukseni kärsin närästyksenä, joten synnit on jo sovitettu.
Salsa tehtiin itse ja ravut maustettiin oliiviöljyllä, valkosipulilla ja chilijauheella, mutta muuten kaikki oli kaupan tavaraa (kenties se olikin se suurin synti?). Salsaan laitettiin tomaattia, paprikaa, sipulia, valkosipulia, jalapenoja, oliiviöljyä, limen mehua, hunajaa, suolaa, ja mustapippuria. Koostumus oli vähän hankala dippaukseen, mutta muuten toimi kyllä hyvin lihojen kylkiäisenä.
Ps. Makkarat olivat muuten Saarioisten uutta raakamakkarasarjaa. Testailtiin niitä myös vappuna ja hyviä ovat (Chorizo erityisesti)!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti