Meidän huushollissa on meneillään pakastimen tyhjennystalkoot, jotka on levinneet nyt myös muihin kaappeihin. Kaupassa saa käydä, mutta jokaiseen ateriaan pitää käyttää jotain mitä kaapeista jo löytyy (mausteita ei lasketa). Tänään valmistin kanaa Tiskivuoren emännän ökysalaatin hengessä. Ökysalaatin idea on laittaa salaattiin kaikkea hyvää mahdollisimman paljon.
Ökykana
- maustamattomia broilerinfileitä
- pari rkl pestoa
- pari rkl Aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
- pari rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
- muutama tomaatti
- pinjansiemeniä
- parmesanjuustoraastetta
Ei muuta kun kaikki vuokaan, vuoka 200 asteiseen uuniin ja sitten odotellaan tunteroinen, että kana on kypsää.
No, oliko ökykana hyvää? Eihän noista raaka-aineista mitään pahaakaan saa, mutta mutta... En nyt sanoisi että "Ahneella on paskanen loppu..", mutta ehkä kuitenkin että "Liika on liikaa, mutta sopivasti liian vähän..". Ruoka oli liian suolaista, vaikka en suolaa laittanutkaan. Ehkä seuraavalla kerralla jättäisin ainakin tuorejuuston pois... Pinjansiemenet ei myöskään päässeet ihan oikeuksiinsa. Ökykanan kehittely jatkukoon!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti