Kutsuin pääsiäislauantaina muutaman ruokaa rakastavan ystäväni 'viiden tähden illalliselle'. Leikki meni siten, että isäntäpari hoitaa pääruoan ja kukin illalliselle osallistuva kontribuoi menuseen yhden ruokalajin. Ruoan lisäksi annokseen tuli sisältyä siihen sopiva viini. Illan teemana oli välimerellinen ruoka.
Ilta oli huippukiva ja illallinen huikea. Ohjelmanumerona toimi Malmin Panimon (eli T:n tekemien oluiden) kahden ensimmäisen oluen maistelu. T innostui muutama kuukausi oluen tekemisestä, ja nyt niitä on jo neljä kypsymässä. Kohta pitänee rekisteröidä Malmin Panimo omiin nimiin ettei kukaan sitä ehdi viedä. ;)
Tätä leikitään toistekin! Lisään ohjeet pikimmiten!
Viiden tähden menu
Malmin Panimon Porter
Tatti-cappuccino
"Parés Baltà Brut"
Serranokinkkusalaatti
"Parés Baltà Santa Viva Familia"
Sitruunasorbetti
Entrecôtea ja 24 h haudutettua naudanpotkaa Toscanan hengessä
"La Villa Vino Nobile de Montepulciano"
Malmin Panimon Brown ale
Välimerellinen juustolautanen
"Nona Petit"
Sitruuna- ja pistaasi-macaronit
Vadelmajäädyke ja valkosuklaata
"Santa Luzia Madeira"
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti