maanantai 1. elokuuta 2011

Mustikkarahka

Mustikoita on tänä vuonna niin paljon, että niitä täytyy syödä kaikissa mahdollisissa muodoissa.. Tein mökillä joku ilta jälkiruoaksi mustikkarahkaa, mutta pääruokaa oli sen verran reippaasti, että rahka jäi aamupalaksi. Se oli sikäli hyvä, että se maistui kyllä enemmän mustikkajogurtilta kuin rahkalta... Ohjeen otin Maku -lehden numerosta 3/2011.


Mustikkarahka
3 annosta 
  • 1 prk maitorahkaa
  • 1 1/2 dl turkkilaista jogurttia
  • 1/2 dl ruokosokeria (laitoin fariinisokeria kun ei ollut ruokosokeria)
  • 1 tl limettimehua
  • 3 dl mustikoita (saattoipa noita mennä enemmänkin)
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarjoile annosmaljoista ja ripottele päälle mustikoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti