Heiniksen juhannusmenu
torstai
surf and turf -vartaat
nektariinisalsa
~~~
grilliribsit
grillattua maissia ja tomaattia
mansikka-avocadosalaatti
~~~
omena-raparperivartaat ja kinuskikastike
perjantai
nektariinisalsa
~~~
grilliribsit
grillattua maissia ja tomaattia
mansikka-avocadosalaatti
~~~
omena-raparperivartaat ja kinuskikastike
perjantai
loimulohta
uusia perunoita ja silliä
~~~
savustettua peuran sisäpaistia
karpalo-portviinikastike
fetasalaattia
savustettua peuran sisäpaistia
karpalo-portviinikastike
fetasalaattia
~~~
Mansikka-pannacottakakku
Mansikka-pannacottakakku
lauantai
hunajainen limettilohi
rapeaksi paahdettua ruisleipää
~~~
rosvopaisti possun niskasta
sitruunaiset muurikkaperunat
tsatsiki
~~~
notskipätkisbanaanit
hunajainen limettilohi
rapeaksi paahdettua ruisleipää
~~~
rosvopaisti possun niskasta
sitruunaiset muurikkaperunat
tsatsiki
~~~
notskipätkisbanaanit
Onnittelut onnistuneesta blogistanne! Löysimme täältä paljon herkullisia ja mielenkiintoisia ohjeita, joista osa tulee meidänkin keittiöön testiin.
VastaaPoistaKäykää kurkkaamassa myös meidän uusi ruokablogimme: portobello.posterous.com. Voisimme mielihyvin linkittää teidät ja suositella sivustoanne kävijöillemme!
Mukavaa juhannusta maukkaan menun parissa! :)
Kiitos vierailusta ja mukava kuulla että ohjeitakin on lähtenyt matkaan! Täytyykin tulla heti vastavierailulle, ja toki voitte linkittää myös meidät blogiinne! :)
VastaaPoistaMukavaa kesän jatkoa!
Hienoa - lisäämme teidät linkkilistallemme! Tervetuloa vierailulle portobelloon! Aurinkoista kesää! :)
VastaaPoistaKiitokset kokille juhannusmenusta! Ruoat oli kaiken kaikkiaan loistavia eikä nälkä päässyt yllättämään missään vaiheessa. Kokki vietti kylläkin paljon aikaa juhannuksesta omassa mökkikeittiössään, mutta muille oli jaettu sopivasti omia tehtäviään.
VastaaPoistaPeuran lihan käsittelyssä on vielä kaksi erillistä kuppikuntaa, raakana vai 7% suolavedessä yön yli käsiteltynä. Päätös jääköön tekijälle.
Jäämme odottelemaan uusia näkökulmia peuran lihan valmistukseen, esim. loimutus tai kuivatus..
ystävä H
@Portobello: Olen käynyt tsekkailemassa blogianne pariin otteeseen, hyvältä näyttää! :) Jostain syystä en kuitenkaan onnistu lisäämään sinne kommenttia. Täytyykö sinne rekisteröityä kommentoidakseen?
VastaaPoista@Ystävä H: Kiitos kiitoksista ja mainiosta juhannusseurasta! Peuran lihat on nyt meidän pakastimesta syöty, joten kovasti jo täällä odotellaan syksyä ja uutta peuratoimitusta!! ;) Nähdään pian!