Meillä kyläili eilen opiskeluaikojeni ruokakerhon, Tiramisujen, arvovaltaisia jäseniä. Innostuin kokkaamaan niin kovasti, että tänä aamuna on ollut ranne kipeänä kaikesta siitä kauhan veivaamisesta... ;) Mutta olipa se taas kivaa! Kokkaaminen ja etenkin näiden ihanien naisten näkeminen.
Kirjaan ruokien ohjeet tänne erikseen, tässä postauksessa fiilistellään vain kuvilla.
menu
lohihampurilainen
punajuurta, vuohenjuustoa ja pekonimurua
paahdettu maa-artisokkarisotto ja maa-artisokkasipsit
24h haudutettua nautaa, glaseerattuja juureksia ja portviinikastiketta
mustikkakukko sitruunajogurttijäätelöllä
lohihampurilainen
punajuurta, vuohenjuustoa ja pekonimurua
paahdettu maa-artisokkarisotto ja maa-artisokkasipsit
24h haudutettua nautaa, glaseerattuja juureksia ja portviinikastiketta
mustikkakukko sitruunajogurttijäätelöllä
Kuka haluaa kuoria? Käsi ylös! |
Kiltti joulupukki, tuo mulle isompi pata. Pliis! |
Ihan ite kasvatin nämä 'Pekka ja Pätkä' -juurekset. |
Pääruoka silloin kun se vielä näytti hyvältä. Lautasella sitä olisi voinut kuvata sanoilla "syksyn värit marraskuussa". |
Alkupiperryslohihampparit |
Punajuurta, vuohenjuustoa ja härpäkkeitä |
Paahdettu maa-artisokkarisotto |
Mustikkakukko, eli rättänä |
Voi nam mikä menu ja mitä ruokia! :-) Ja hihi noi "Pekka ja Pätkä"-juurekset, mäkin onnistuin kasvattamaan just tollasia miniporkkanoita :-D
VastaaPoistaNyt tiedän kuinka naposteluporkkanat syntyvät! ;) Vielä mystisempiä oli tosin noi suippopalsternakat. Osa oli kasvattanut itselleen sellasen kunnon 20cm hännän. :D
PoistaOlispa saanut olla mukana, ihania herkkuja, nam.
VastaaPoistaSyksy on kyllä huippua kokkausaikaa! :) Kiva kun kävit kuitenkin täällä! :)
Poista