lauantai 7. syyskuuta 2013

Puolukkapannacotta

Upea, lämmin syyspäivä mökillä. Huipussa seurassa! Sen kruunaa puolukkapannacotta. Ohje on napsaistu täältä.


Puolukkapannacotta
(4 annosta)
  • 3 dl puolukoita
  • 2 liivatelehteä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 4 rkl sokeria
  • 3 dl maustamatonta jogurttia
  • 1 tl vaniljasokeria
  • Pinnalle kaurakeksejä
Soseuta puolukat siivilän läpi. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kiehauta kerma kattilassa. Nosta kattila syrjään ja liuota joukkoon puristetut liivatelehdet ja sokeri. Lisää joukkoon jogurtti, puolukkasose ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi. Jaa tarjoilumaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli. Nostele pinnalle koristeeksi muutama puolukka ja murustettuja kaurakeksejä.

6 kommenttia:

  1. Oi, taattua herkkua. Pannacotta+puolukka, tosi hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, hapan ja makea hyvässä balanssissa! Ja kerma nyt tietysti on aina parasta. ;) Kiitti visiitistä! :)

      Poista
  2. Todella kaunis annos :) Niin ihanat värit!

    VastaaPoista