tiistai 22. heinäkuuta 2014

G&C testaa: SAGA kokkausarkki

Saimme pyynnön testata Metsä Tissuen SAGA-tuotemerkin uutta kokkausarkkia. Kyseessä on siis hyvin paljon leivinpaperin kaltainen paperi, joskin hiukan pienempi. Kokkausarkkeja saa myös kahdessa eri koossa ja ne on paketoitu hieman leivinpaperia käyttäjäystävällisempään muotoon. 


Saimme arkkeja paketillisen molempia kokoja, ja otimme ne mukaan mökille. Täytyy sanoa, että ne ovat olleet kyllä aika kovassa käytössä koko viikon. Meillä kun ei ole täällä juoksevaa vettä ja tiskausfasiliteetitkin ovat aika alkeelliset, arkkeja on käytetty lähinnä lihan ja kalan alustana maustamisessa ja kuskauksessa grillipaikalle ja takaisin. 
Ilmeisesti niitä voisi käyttää laajemminkin kokkauksessa keittämisessä, paistamisessa ja höyryttämisessä, mutta näin pitkälle emme ole vielä itse päässeet. Jo pelkästään työtasojen suojaamistarkoituksessa ne ovat olleet ihan ässiä, joskin niiden runsaan käytön ekologisuus mietityttää. Tokihan leivinpaperi/voipaperi ajaisi saman asian, mutta monesti leivinpaperi on liian suuri tällaiseen tarkoitukseen - ja onhan se ärsyttävää kun hussaa leivinpaperinsa tällaiseen niin sitten se on loppu kun sitä tarvisi siihen pellin päälle. 
Kyllä me varmasti näitä hankitaan jatkossakin mökille, mainio tuote!

Arkit on saatu ilmaisena tuotenäytteenä Metsä Tissuelta. Arkkien mukana saatiin myös muutamia muita Metsä Tissuen tuotteita, kuten leivinpaperia, kelmua ja foliota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti