keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Grillattua sisäfilettä italialaisilla höysteillä

Iski Italia-nälkä! No syömällähän siitä parhaiten pääsee! Ruoanlaittoruoaksi (joka etenkin näin arkena töiden jälkeen on melkein tärkeämpi kuin ruoka itse) mozzarellaa, basilikaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja rullattuna parmankinkkuun. Päälle balsamicosiirappia. Ei hassumpaa.



Olisihan tuo punamiimikin maistunut, mutta ei sattunut kaapissa olemaan mitään arkena aukaistavaa... Hyvältä maistui appelsiini-lime-jäävesinkin!


Pääruoaksi grillattua minkälie filettä (pakkasesta napattua), jonka kanssa rukolaa, kirsikkatomaatteja, saksanpähkinää ja parmesaania. Päällä taas balsamicosiirappia ja pikkuisen suolaa ja pippuria. Ah miten helppoa! Ah miten hyvää!



Liha oli kokonaisena grillissä ja loppuvaiheessa tökkästiin siihen mittari. 56 asteisena otettiin pois ja leikattiin hetimiten. Ylihän se vähän meni, mutta hyvältä maistui silti. 


Terassilla ei ollut ihan yhtä lämmin syödä kuin viime kesänä Toscanassa, mutta kyllä tällä fiiliksellä viimeisen työviikon loppuun saakka pärjää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti