tag:blogger.com,1999:blog-3661552951415926072.post5883842537327022156..comments2023-10-21T08:04:18.360-07:00Comments on Grillataan ja chillataan: Le Relais de l'Entrecôten addiktoiva salainen rakuuna-voikastikeHelinähttp://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3661552951415926072.post-65978745295105544412014-11-26T11:45:00.869-08:002014-11-26T11:45:00.869-08:00Voi hyvin olla, en ole mestari kastikeanatomiassa....Voi hyvin olla, en ole mestari kastikeanatomiassa. :) Tosin kävin ketjun Lontoon ravintolassa lokakuun alussa työmatkalla, ja mietin silloin että kastike on kyllä aika löysää ollakseen hollandaiselle sukua. Mutta kyllähän se kävisi järkeen, kieltämättä. :) Hoohttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3661552951415926072.post-23888126374535584902014-09-14T07:17:16.268-07:002014-09-14T07:17:16.268-07:00Olisiko 'oikea' kastike kuitenkin lähempän...Olisiko 'oikea' kastike kuitenkin lähempänä hollandaisea, jossa voi vatkataan vesihauteessa koaguloituviin keltuaisiin. Siis ei missään nimessä suurustamalla...Anonyyminoreply@blogger.com